Hej

Velkommen til min personlige hjemmeside. 

Jeg konstruerede den første version, da jeg gik på et kursus i at lave hjemmesider i april 2004, og vi skulle lave ‘et eller andet’.

Den er blevet en hobby, jeg holder ved, for nu har jeg lavet den i så mange år, at jeg kan lige så godt blive ved med det, og jeg lærer hele tiden nyt ved at passe og udvikle den. Teknologien til at lave hjemmesider har i øvrigt udviklet sig en del siden 2004.

Her viser jeg nogle af de fotos, jeg selv har taget. Den er min hobbyhjemmeside for de, der vil se dem – og måske også interesserer sig lidt for tegning (selvom mit udvalg af tegninger er beskedent, og jeg ikke har lavet nogen nye tegninger i efterhånden mange år). 

Når jeg fotograferer, er mine foretrukne motiver natur, portrætter og situationer. 

Måske opfatter du mine billeder som udelukkende smukke og positive, men jeg er udmærket klar over, at verden også kan være mørk og åndssvag, så jeg forsøger ikke at skønmale den. Jeg bruger bare min hobby til at skabe et pusterum – for at minde mig selv (og andre) om, at verden også kan være et smukt og fantasifuldt sted. 

Jeg bor i en lejlighed på Gasværksvej på Vesterbro i København, og så tager jeg mit kamera med mig en gang imellem for at se, om der er noget, der er værd at få ram på. 

Hilsen Anders Fjeldberg, 28. marts 2020